Team Bauhaus startar i Speedway Best pairs 2018

Team Bauhaus startar i Speedway Best pairs 2018

Andreas Jonsson Foto: Erik Kruse

Andreas Jonsson och Jacob Thorssell kommer tillsammans med junioren Wiktor Lampart bilda Team Bauhaus och ställa upp i tävlingen Speedway Best pairs.

-Vi är verkligen glada att Team Bauhaus för första gången ska ställa upp i Speedway Best pairs. Vi kan knappt vänta tills speedwaysäsongen kör igång säger Patrik Sandevik, Event & sponsorchef på Bauhas.

Teamet är uppbyggt på duon Andreas Jonsson och Jacob Thorssell som båda representerar Rospiggarna i svenska elitserien. Teamet kompletteras med junioren Wiktor Lampart från Speed Car motor Lublina i den polska andra ligan.

– Andreas och Jacob har kört många heat ihop i Rospiggarna vilket ger dem ett stort övertag på motståndarna fortsätter Sandevik.

Båda förarna kan summera säsongen 2017 som riktigt bra. Andreas slutade 5:a i SEC vilket gav honom en direktplats till årets säsong och Jacob samlade bra poäng i alla ligorna som han deltog i vilket gav honom ett wildcard till SEC-tävlingen i Hallstavik. Där han tog sig hela vägen till finalen. Tyvärr slutade säsongen med en svår skada i en ligamatch i England.

-Jag hade en bra säsong i SEC men är hungrig på fler titlar. Jacob hade en svår krasch i slutet av förra säsongen men rehabiliteringen har gått bra och han ser fram mot en bra säsong säger Andreas Jonsson ledare av Team Bauhaus.

Denna säsongen blir det lite ändringar i upplägget av Speedway Best Pairs när 6 lag kommer tävla istället för 7.

-Vi tycker om detta formatet av tävlingar, då det gör det spännande för alla fans. Vi är redo att kämpa för topplaceringar och är övertygande om att vi kommer bjuda på häftiga race för alla fans med start i Torun 24 mars avslutar Sandevik.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *