Henderson klar för Västervik

Henderson klar för Västervik

Daniel Henderson fortsätter sin elitseriekarriär hos nykomlingarna Västervik. Foto: Nicole Henderson

Västervik fortsätter bredda truppen inför återkomsten av elitserien. Ikväll offentliggjorde man nyförvärvet Daniel Henderson, som i år körde för Piraterna. Henderson, som är svensk toppförare inom isracingen på vintrarna, ansluter med snittet 0,500.

— Daniel är mycket professionell förare med bra maskinmaterial och sitter också på den kvalitet som många andra förare i truppen besitter, nämligen att han är stenhård på banan. Han kommer i första hand ta upp kampen om 7:e platsen i laget och också höja standarden på våra träningar, säger Västerviks sportchef Morgan Andersson i ett pressmeddelande.

Henderson själv är nöjd med klubbytet och ser fram emot att köra på Stena Arena.
— En grym utmaning för mig att få chansen att ta en plats i Västerviks Elitserielag och få utvecklas på en bana som enligt mig är en av Sveriges bästa. Jag känner också Morgan sedan många år tillbaka och blev jätteglad när jag fick förfrågan av Västervik Speedway, säger Eskilstunabon i samma pressmeddelande.

Västervik har sedan tidigare kvartetten Anton Karlsson, Henrik Bergström, Philip Olofsson och Alex Johansson i truppen med 0,500 i snitt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *