Lejonen satsar stort på ungdomssidan

Lejonen satsar stort på ungdomssidan

Foto: Sandra Davidsson

Lejonen speedway och Gislaved Motorklubb presenterar ikväll Stewe Lennartsson som ny sport- och ungdomsansvarig för klubben. Lennartsson kommer närmast från Elit Vetlanda där han varit sedan mitten av 2000-talet.

Stewe Lennartsson är känd inom främst ungdomsspeedwayen inom Sverige där han är en väldigt ansedd ledare. I Vetlanda har Stewe varit med och lotsat fram många ungdomar under sina år. Lennartsson kommer nu ansvara för all ungdomsverksamhet inom Lejonen, men också inom motocrossen.

”Klubbens Anders Fröjd ser Steve som en viktig ledare för att utveckla Ungdomsspeedway i klubben, när vi startade grenen motocross i föreningen har intresset varit stort och klubben har i dag 18st förare.

När Svemo dessutom utvecklar speedwaysporten med att införa 250cc som är ett bra steg mellan ungdom och senior ser vi det som ett måste att bredda vår organisation. Vi känner även att vi vill förbättra prova på verksamheten och när Sveriges skickligaste ungdomsledare stod till förfogande var valet enkelt”, skriver klubben i ett pressmeddelande.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *