Miedzinski borta minst tre veckor

Miedzinski borta minst tre veckor

Foto: Erik Kruse

Indianernas Adrian Miedzinski kraschade hårt i den polska ligamatchen mellan hans Torun och Zielona Gora. Miedzinski åkte in i sidan på Jason Doyle över startrakan och for sedan med full kraft in i luftsargen in i första sväng. Polacken tappade medvetandet och fördes med ambulans till sjukhus. Där konstaterades att 31-åringen fått en fraktur på såväl armbågen som skenbenet. Enligt SportoweFakty kommer polacken tvingas till operation per omgående och blir borta i minst tre veckor.

Får hård kritik
Miedzinski får idag hård kritik för sitt tuffa körsätt. Det är den polska domarbasen Leszek Demeski som fördömer sin landsmans styrningar den senaste tiden, men med fokus på just gårdagens match. I det tredje heatet blev Miedzinski utesluten efter att ha kört rätt in i sidan på Jacob Thorssell, och i det fjortonde efter sammanstötningen med Jason Doyle som ledde till kraschen han själv råkade ut för. Enligt Demeski borde Miedzinski tilldelats ett gult kort efter den första incidenten.
— Adrian såg Thorssell och körde rätt in i honom. Domaren gjorde rätt i att stoppa heatet, men borde ha gett gult kort till Miedzinski, säger domarbasen till SportoweFakty.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *